Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




  • Advertisement

Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
  Afdrukweergave

Google Earth verouderd
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 07 aug 2009, 22:09 
Avatar gebruiker
Offline

Geregistreerd: 31 jul 2009, 22:56
Berichten: 4
forumcollega's,

Ik heb een paar dagen geleden mijn eerste Skechup model afgerond en aangeboden aan 3D-warehouse met een mogelijke opname in Google Earth. Vandaag heb ik bericht gekregen dat mijn model niet in de laag 3D-gebouwen is geaccepteerd vanwege de reden dat "het gebouw niet bestaat". Het is inderdaad juist dat het gebouw niet op Google Earth is te zien, maar dat komt ook omdat Google Earth behoorlijk verouderd aan het raken is. Jammer... :(

Bij een acceptatie van mijn eerste model, waarbij ik bouwtekeningen heb toegepast en dus op de mm juist is, zou mijn motivatie natuurlijk groot zijn. Nu is dat toch wel wat verdwenen. In plaats van de reden dat "het gebouw niet bestaat" lijkt het me vanuit Google eerlijker om te vermelden "dat Google Earth op dat punt verouderd is".

Naar mijn inschatting dateren de foto's van Google Earth uit 2005. Het gebouw dat ik heb aangeboden is in 2008 gebouwd. Het gebouw waar ik overigens in woon dateert van 2007. Ik kijk nu nog lever op maps.live.com (bing.com) of Microsort visual Earth. Deze foto's zijn in ieder geval actueler. Van de laatste volgens mij uit 2007. Jammer. Het wordt tijd dat de foto's van Google Earth vernieuwd worden anders gaat het marktaandeel wel verloren. Iemand enig idee wanneer een actualisatie plaatsvind?

Ik heb gezocht naar een adres waar ik deze vraag bij Google kon neerleggen en dat ik het niet helemaal terecht vind dat mijn model om deze reden is geweigerd. Ik probeer de zaak juist actueel te houden!! :?
....Maar ik heb niets kunnen vinden. Jammer maar helaas......aam google wil ik kwijt "Google Earth kan een actualisatie gebruiken...anders gaat de motivatie denk ik van menig persoon verloren en wordt het ook minder toegepast omdat het beeld niet meer betrouwbaar is."....


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  

Re: Google Earth verouderd
BerichtGeplaatst: 08 aug 2009, 9:36 
Site Admin
Offline

Geregistreerd: 09 apr 2007, 12:20
Berichten: 1857
Goedemorgen,

Ik ben ook wel eens tegen dit probleem aangelopen. Nou was dat met een erg nieuw gebouw, dus snapte ik wel dat die nog niet op de foto's te zien was. Maar als je gebouw al meer dan een jaar bestaat is het toch vervelender.

Nu is het natuurlijk wel zo dat niemand wil dat fantasie gebouwen standaard in GE worden gezet! En aangezien het een enorm werk is om alle modellen te keuren heb ik er toch wel enig begrip voor (en jij waarschijnlijk ook) dat ze niet voor elk model zowel in GE als Microsofts (concurrent) Live Earth gaan kijken of het bestaat...

MnM schreef:
Ik heb gezocht naar een adres waar ik deze vraag bij Google kon neerleggen ....Maar ik heb niets kunnen vinden.

Probeer 3dwarehouse-support@google.com eens.

Misschien dat je een linkje naar je model en naar het gebouw op Live Earth kunt sturen? Dan heb je in elk geval "bewijs" dat je gebouw bestaat. Ik heb de ervaring dat je (redelijk snel) een vriendelijk antwoord krijgt, zolang je zelf ook vriendelijk bent.

Groetjes,
Gijs

PS: Houd je ons op de hoogte?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  

Re: Google Earth verouderd
BerichtGeplaatst: 08 aug 2009, 14:55 
Avatar gebruiker
Offline

Geregistreerd: 31 jul 2009, 22:56
Berichten: 4
Gijs,

Bedankt voor je reactie. Natuurlijk ben ik wel begripvol maar het is sneu. Al met al, ik heb je mailadres gebruikt en de vraag daar neergelegd. Ik kreeg direct een automatische ontvangstbevestiging terug..alleen...in het engels. En ik heb mijn bericht in het Nederlands getypt. Ook niet echt bij stilgestaan.. :oops:

Dus, in afwachting van een bericht. Als het te lang duurt dan stuur ik er nog eentje na, alleen dan in het Engels. :study:

To be continued...


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Style by business web design styles , pozycjonowanie strony pozycjonowanie stron sem
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Design Downloaded from free phpBB themes templates | free website templates downloads | photoshop brushes.
phpBB.nl Vertaling
phpBB SEO